IGPF

Vizită de curtoazie a Ambasadorului Azerbaidjanului la Poliția de Frontieră

19 Aprilie 2024

Ieri, 18 aprilie 2024, șeful Poliției de Frontieră Ruslan Galușca, a primit în vizită de curtoazie pe domnul Ulvi Vagif oglu Bakhshaliyev, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova. Vizita a avut loc în cadrul relațiilor bilaterale de cooperare dintre cele două țări și a oferit prilejul pentru discutarea unor subiecte de interes comun.

În cadrul întrevederii, s-au abordat subiecte legate de colaborarea bilaterală și de explorarea posibilităților de cooperare dintre Poliția de Frontieră a Republicii Moldova și Serviciul Grăniceresc de Stat al Republicii Azerbaidjan. Schimbul de idei și experiențe a contribuit la consolidarea relațiilor dintre instituțiile de frontieră ale celor două țări, deschizând astfel noi perspective pentru cooperare în domeniul gestionării frontierei.

În plus, s-au discutat subiecte consulare, subliniind importanța colaborării în acest domeniu pentru a facilita circulația cetățenilor și pentru a oferi asistență consulară eficientă.

Ambele părți și-au exprimat intenția de a continua colaborarea și dialogul pentru a întări relațiile bilaterale în domeniul securității și gestionării frontierelor, contribuind astfel la stabilitatea și siguranța regiunii.