MODELUL FIȘEI EPIDEMIOLOGICE pentru pasageri și călători

Stop Covid-19

În atenția călătorilor care, la intrarea în Republica Moldova, nu se încadrează în excepții și urmează să respecte regimul de autoizolare pentru 14 zile.

Aceste persoane (cetățeni moldoveni/cetățeni străini) completează, în mod obligatoriu, fişa epidemiologică, precum şi semnează declaraţia pe propria răspundere de a respecta regimul de autoizolare de 14 zile, în locurile declarate. În cazul minorilor până la 14 ani, fişa epidemiologică şi declaraţia pe propria răspundere sunt completate şi semnate de reprezentantul legal sau însoţitor. 

Pe pagina oficială a Poliției de Frontieră a fost publicat și este posibil de descărcat MODELUL FIȘEI EPIDEMIOLOGICE pentru pasageri și călători.

Astfel, rugăm ca acest document să fie din timp pregătit și completat corect cu datele solicitate, iar odată ajuns la frontieră, cu certitudine timpul de așteptare va fi minimalizat, dar și nu va fi creată incomoditate pentru alte persoane aflate în traficul transfrontalier.

O sinteză a noilor măsuri de prevenire și control al infecției COVID-19 la trecerea frontierei de stat pe sensul de intrare în R. Moldova, poate fi citită pe următorul link: https://border.gov.md/index.php/traversarea-frontierei-perioada-pandemica

#Informați_Vă doar din surse oficiale!