Depistat la a treia abatere

retinereFără acte de călătorie, însă dornic să ajungă în Republica Moldova, un tânăr în vârstă de 25 ani, cetățean al Ucrainei şi-a încercat norocul, prin traversarea ilegală a hotarului moldo-ucrainean, însă a fost reţinut de către polițiștii de frontieră.

Situația la frontieră, bilanțul săptămânii

1263976 499407116821494 903842408 oÎn rezultatul desfăşurării activităţilor specifice în zona de competenţă, angajaţii Poliției de Frontieră, în perioada 21 - 27 iulie 2014, au depistat şi reţinut 80 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, după cum urmează:

Punctul de trecere „Cosăuţi – Iampoli” şi-a reluat activitatea

Punctul de trecere amplasat la frontiera moldo-ucraineană ”Cosăuţi – Iampol" (debarcader), la această oră îşi desfăşoară activitatea în regim normal. Amintim că în această dimineață, din cauza creşterii apei în râul Nistru activitatea punctului de trecere nominalizat, a fost sistată.

Cetățean străin, reținut la frontieră

e4Un cetățean al Marii Britanii a fost documentat pentru tentativa trecerii ilegale a frontierei moldo-române, cazul a fost înregistrat ieri seara, în jurul orei 21.30.

Incident în zona de frontieră

masO patrulă mobilă a Poliției de Frontieră a fost atacată de un grup de 5 persoane, în apropierea satului Clocușna, raionul Ocnița.

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În rezultatul desfășurării activităților specifice în zona de competență, cu scopul de a supraveghea și controla frontiera de stat, preveni și combate migrația ilegală și infracționalitatea transfrontalieră, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acţiuni ilegale:

Circa 800 litri de motorină, transportaţi ilegal

2Poliţiştii de frontieră, în comun cu inspectorii de poliţie, au documentat trei persoane care transportau 775 de litri de combustibil, pentru care nu au putut prezenta careva documente justificative.

  • baner_guvern_md
  • baner_moldova_md
  • baner_parlament_md
  • baner_presedinte_md
  • banner_MAI
  • cnpdcp
  • vama